Uz.Öğrt.Zekeriya ATİLLA - Okul Müdürü

1972 yılında Lübnan-Beyrut´ta doğdu.İlkokul ve Ortaokulu Mardin ili Midyat İlçesi Söğütlü Köyünde bitirdi. Lise öğreniminin 1. sınıfına Midyat Endüstri Meslek Lisesi, Metal İşleri Bölümünde devam etti. Daha sonra ailesi ile birlikte Mersine taşındı ve 1. Endüstri Meslek Lisesi- Anadou Teknik Lisesi Makine Bölümüne yerleşti.  3. sınıf sonunda 1989 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakultesi Sanat Eğitimi Yüksek Okulu, Makine Bölümüne yerleşti. 1991 yılında mezun olarak Kastamonu İli Tosya ilçesi Endüstri Meslek Lisesi Tesviye öğretmeni olarak atandı. Askerlik görevi bitiminde Mardin ili Midyat İlçesi Endüstri Meslek Lisesine atandı. Bu okulda öğretmen, Bölüm Şefi, Müdür Yardımcısı ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.2004-2008 Midyat Acırlı Çok Programlı Lisesi Kurucu Müdürlüğü görevini yürüttü. 2010 yılında Midyat Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandı. 2011 yılında Midyat Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atandı. Bu süreçte TİKA tarafından bir proje kapsamında Yemen´de Kurucu müdür olarak görevlendirildi. EYLÜL 20142te Türkiye´ye döndü. 2015 yılından beri Mardin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür olarak görev Yapmaktadır.

(482) 212 1036 (482) 213 2900 Eposta