Mardin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan, sürekli gelişen ve değişime açık, sanayi kesiminin ihtiyaç duyduğu bilgiye, beceriye ve ahlaka sahip öğrencilerin yetiştirileceği bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin Mesleki Bilgi ve Becerilerini arttırmak, onların 21 inci Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarıa cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler olarak yetiştirilmeleri için varız.

Başarılar: Sporda: 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında; Genç Erkeklerde Hentbol Okullararası İl Üçüncülüğü, Okullararası Genç Erkekler Basketbol İl İkinciliği, Okullararası Genç Erkekler Tekvando İl Birinciliği, Wushu Turnuvasında Öğrencimiz İlyas ÇAVUŞ birinci olmuştur. Proje Tabalı Beceri Yarışmaları: 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında; Bilişim Alanında İl Birinciliği, Elektrik Elektronik Alanında İl İkinciliği, 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında; Bilişim İle Elektrik Elektronik Teknolojileri Alanında birer İl İkinciliği

Saatler: Ders Başlama, 08:00 Ders Bitimi; 16:20
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Lojman: 8 - Okulumuz bahçesinde her biri dört daire olmak üzere iki bloktan oluşmaktadır. Toplam sekiz adet lojmanımız bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mardineml.meb.k12.tr

Adres - ENSAR MAH. NUSAYBİN CAD. NO: 4A ARTUKLU / MARDİN

Yerleşim Yeri - Ensar Mahallesi Meydanbaşı civarı No:95 MARDİN

Adres - ENSAR MAH. NUSAYBİN CAD. NO: 4A ARTUKLU / MARDİN

Ulaşım Mardin İl Merkezi´nde şehir içi araçları ile her noktadan ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezinde "Eski Mardin" de, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yakınında, Artuklu Anadolu Lisesi karşısında bulunmaktadır.